Gyorsan és könnyen sterilizálhatja és száríthatja a baba palackjait a Baby Brezza One Step Sterilizer szárítóval. Ez a készülék sterilizálás után automatikusan kiszárítja a palackjait, és készenléti állapotban kikapcsol. A sterilizátor szárító vegyi anyag nélküli természetes gőzt használ, hogy mindössze 8 perc alatt elpusztítsa a baktériumok 99,9% -át a palackokban, az emlőszivattyú alkatrészeit, a cumi és egyéb baba kiegészítőket. Ez az univerzális 4-in-1 készülék csak Sterilizátor, Csak Szárító, Sterilizátor és Szárító vagy Tároló Rack-ként használható. Az LCD kezelőpanel könnyen használható. Ezenkívül legfeljebb 6 palackot tartalmaz.

STERILIZER DRYER tulajdonságai

UNIVERZÁLIS 4 AZ 1-BEN ÜVEG STERILIZÁLÓ AMIT KÖNNŰ HASZNÁLNI

A könnű használati vezérlőpanelnek köszönhetően külön használhassa csak a sterilizátort, csak a szárítót vagy a sterilizátort és a szárítót.

GYORSAN ELPUSZTÍTJA BAKTÉRIUMOK 99,9%-ÁT ÉS AUTOMATIKUSAN SZÁRÍT

Ez a készülék természetes gőzt használ, hogy mindössze 8 perc alatt megölje a vegyi anyagok nélküli baktériumok 99,9% -át. A gép automatikusan kiszárítja a sterilizált palackokat és kiegészítőket a 30, 45 vagy 60 perces szárítási ciklus választásával.

ÜVEGEK ÉS HOZZÁVALÓK BELSEJE STERILIZÁLVA MARAD 24 ÓRÁN ÁT

Tartsa a palackokat és a tartozékokat sterilizálva legfeljebb 24 órán keresztül a készülék belsejében. És szabadítson fel számlálóteret, és megszabaduljon a szárítóállványtól.

AUTOMATIKUS SZÁRÍT ÉS LEKAPCSOL

A sterilizálás befejezése után az One Step Sterilizer automatikusan átkapcsol a szárítási módra, és a szárítás után automatikusan kikapcsol. Könnyedén menj a napodra, tudva, hogy steril palackok várnak rád egy gombnyomás után!

 

STERILIZÁLJA A PALACKOKAT, A CUMI ÉS A MELLSZIVATTYÚ ALKATRÉSZEIT

Legfeljebb 6 palackot és tartozékot tartalmaz. jól működik minden palackmérettel és formával, valamint cumi- és mellszívó részekkel.

DÍJNYERTES!

“A legegyszerűbb sterilizátor használata” a Huffington Post szerint 2018-ban. Mint a neve is jelzi, 1 lépésben gyorsan és egyszerűen sterilizálhatja és száríthatja a bébi palackjait!